Svetovalnica

Večletne izkušnje in znanja nam omogočajo, da strokovni javnosti, bolnikom in drugim nudimo strokovno svetovanje, edukacijo, diagnostiko in zdravljenje s proizvodi PolyMem, Curea, Xtrata in drugimi.

Kronične rane za bolnika in zdravstveno osebje predstavljajo resen problem in zaradi dolgotrajnega zdravljenja tudi visoke stroške oskrbe ter resno vplivajo na kakovost življenja obolelega (stres, bolečina, pokretnost, motnje spanja, neprijeten vonj idr.).

Brezplačno svetovanje

Zavedamo se, da se vam ob delu porajajo številna vprašanja v zvezi z oskrbo ran, zato vam ponujamo možnost svetovanja o pravilni oskrbi ran. Nasvet za vašo težavo bomo pridobili s strani zdravnika specialista.

Vaše vprašanje lahko zastavite na elektronski naslov: info@zaloker-zaloker.si,  Zadeva: RANA.

Prosimo vas, da pri opisu rane navedete čim več podatkov o rani in če je le mogoče, priložite tudi sliko rane. V ta namen smo pripravili kratko tabelo, v kateri lahko označite lastnosti rane, ki jo opisujete. Tako bo svetovanje lažje in bolj natančno.

Ne pozabite: nasvet ne nadomešča obiska zdravnika! Naš namen je podpora ter vodenje pri pravilni oskrbi rane na domu.

Za splošne informacije, navodila o uporabi ali drug nasvet v zvezi z ranami in izdelki Polymem, Curea ali Xrata, se lahko obrnete na go. Melito Grumerec, ki je za vas dosegljiva na telefonski številki 041 318 260.

Kaj vam nudimo

  • Individualni pristop,
  • svetovanje,
  • strokovno mnenje mišljenje – multidisciplinarni pristop,
  • adekvatno ravnanje in izbiro oblog.

Svetovali smo …

 

SVETOVANJE IN INFORMACIJE

080 18 80

041 318 260

PROGRAM ZVESTOBE
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"

Sledite nam na Facebooku

Oglejte si tudi

Spletna stran je namenjena strokovni javnosti.

Scroll to Top